mesaj de la directorul general

ilie 1140

• 09/02/2021 •

Nu există nicio îndoială că 2020 a fost un an plin de provocări, care a adăugat multă presiune operațiunilor noastre zilnice de afaceri. Din fericire pentru echipa Marvicon, am colaborat bine împreună, comunicând deschis și având ca scop atingerea unui obiectiv comun: găsirea celor mai bune soluții de transport pentru toți partenerii noștri.

Ne-am adaptat rapid la noile reglementări impuse de situația actuală a  pandemiei, asigurând în permanență sănătatea angajaților noștri. Luând măsuri preventive și colaborând eficient ca o echipă, am finalizat cu succes orice transport de mărfuri întreprins, în ciuda condițiilor dificile din 2020.

Ne angajăm în misiunea noastră de a oferi servicii de transport de înaltă calitate, cu soluții rapide și corecte pentru nevoile imediate ale clienților noștri. Loialitatea clienților este esențială pentru noi, motiv pentru care întărim încrederea în marca noastră cu fiecare livrare de succes adăugată în portofoliul nostru.

La Marvicon, ne propunem să depășim așteptările clienților și să devenim prima alegere în selectarea unui partener de încredere pentru serviciile de transport.

Doriți mai multe informații?

Contactați-ne