Marvicon

4M3A4833 edit opt

MARVICON este o companie de expediții și transporturi, care a fost infiintata în 2015, la Oradea, ca urmare a unei investiții de capital privat belgian. Este, de asemenea, parte a grupului BE-TRANS, care a fost înființat în 1998.

Până la sfârșitul anului 2016, aveam deja 20 de camioane, toate Euro 6. Acest număr va crește treptat, urmând un plan de dezvoltare, satisfăcând astfel cerințele clienților noștri. Suntem specializați în transportul containerelor maritime și facem acest tip de transport între toate porturile importante din Europa. În afară de transportul de containere, facem și transporturi cu remorci cu prelata, care sunt utilizate pentru transportul între România și Europa. Toate camioanele noastre au un computer de bord cu monitorizare prin satelit. Acest lucru ne permite să urmărim fiecare camion în orice moment. Toate documentele de transport sunt, de asemenea, scanate și legate prin coduri de bare la transportul relevant.

Toți angajații noștri (cei din birouri, dispeceri, șoferi) primesc o pregătire specifică atunci când încep activitatea la noi și apoi periodic, oricând este necesar, pentru a satisface întotdeauna cerințele noilor legi sau noile cerințe ale clienților noștri.

În speranța că argumentele de mai sus v-au convins să începeți o relație de afaceri cu noi, vă invităm să ne contactați prin intermediul butonului "Contact" sau direct la biroul nostru din Oradea, unde veți fi întâmpinați de personalul nostru prietenos si amabil.

troefikoon

“ Îmi place să lucrez cu compania Marvicon. Angajații sunt întotdeauna într-o dispozitie bună și ii puteți apela întotdeauna pentru ajutor! „

Combinex B.V.
Laurens van Dijke

troefikoon

"Întotdeauna o plăcere să lucrez cu Marvicon,
Partener fiabil și de ajutor în găsirea celor mai bune opțiuni și soluții pentru transporturile dvs.„

Combinex B.V.
Allard de Jong

troefikoon

"Marvicon este partenerul nostru de transport, un partener de incredere și profesional. „

Joppa Logistics
Radim Zástěra

troefikoon

"Marvicon SRL ist ein schneller und zuverlässiger Partner.
Die Zusammenarbeit ist angenehm und problemlos.
Die Disponenten sind kompetent und haben sehr oft
die richtigen Lösungen"

LOXX Logistics GmbH
Christian Tache

Doriți mai multe informații?

Contactați-ne